Butik

Välkommen att besöka våra e butiker. EQUNIQUE www.equnique.se Scootboots www.scootboots.se

Hästfodret Flourish Evolve finns att köpa på plats på gården.

Flourish Evolve har utvecklats för att möta hästens utmaningar i modern tid. Idag har hästarna ett mer komplext näringsbehov med många som lider av metabola obalanser och mag-tarmproblem på grund av diet – och miljöstressorer. Därför har Linda Bennis utvecklat fodret för att hjälpa till att möta dessa behov genom att lägga till en skräddarsydd örtblandning, speciellt inriktad på mikrobiomet och tarmslemhinnan. Samtidigt som grunden i det sedan länge etablerade signaturfodret bibehålls.

Flourish Evolve är ett arteget foder som bland annat innehåller en mångfald olika växtsorter och örter. Dessa ger i sin tur hög andel fibrer som gynnar mikrobiomet som producerar skonsam energi och bidrar till ett starkare immunförsvar. Hästen stimuleras att tugga längre vilket buffrar magsaften helt naturligt. Naturliga enzymer och prebiotika hjälper fodersmältningen att komma i balans vilket ökar nedbrytningen och absorptionen av fodret. Högvärdigt protein balanserar vallfodrets innehåll.

469kr / säck inkl. moms företagsswish på plats meddela oss via 070 7602230 eller mail info(at)uddenssjogard.se innan ni kommer.